Advertentie

Heb je interesse in het plaatsen van een advertentie via een van onze media kanalen? Wij bieden mogelijkheden tot advertentie plaatsing via de diverse websites we in eigen beheer hebben. Adverteren kan door middel van bannering, advertorials, winacties, sociale media plannen en ga zo maar door. Hieronder vind je een korte toelichting van onze websites. Bij interesse in een advertentie kan je onze Facts & Figures opvragen.

Advertentie op MamsatWork.nl

Website voor werkende moeders. Artikelen die hier geplaatst kunnen worden hebben alles te maken met het moederschap, werken en moeder zijn, me-time, gezondheid, lifestyle, reizen (met of zonder kinderen), kinderen, sporten en ga zo maar door. Privéblogs worden gepost door werkende moeders waarbij we zoeken naar de balans tussen werk, mama zijn en vrouw zijn. Alles binnen deze grenzen kan aan bod komen. Een advertentie kan hier op basis van bannering, advertorials, winacties of een volledig mediaplan voor een half jaar.

Adverteren op LeukeWebshops.com

Website met alle pareltjes van het internet. Hier publiceren we content over bijzondere specifieke producten maar ook verhalen over webshops zelf. Adverteren gaat alleen via advertorials, reviews of winacties, geen bannering.

Adverteren op Happyplaces.nl

Een plek op het internet waar alle fijne plekjes op de wereld te vinden zijn voor uitjes, weekendjes weg, vakanties in binnen en buitenland en ga zo maar door. Een advertentie hier kan op basis van bannering, advertorials, reviews en winacties.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bedrijfsnaam:*
E-mail*
Adres:
Adverteren via:*
Bericht